NOTD: PINK!

Jeg undskylder virkelig disse dårlige billeder! Jeg tog lakken på i mørkt lys og der så det egentlig rigtig fint ud. Da jeg så tog billederne, var det som om at blitzen opfangede alle mine små uheld. ØV! Jeg regner med at tage nogle bedre billeder i morgen, men hvem ved – måske er lakken helt smadret der.
Det er en H&M lak, som jeg i sommers købte i sådan et kit med 4-5 andre farver. Jeg mener jeg gav 30 kr for kittet. Jeg synes det er en super flot og frisk farve. Den er selvfølgelig meget pang (den er jo pink), men det er floot! Jeg har givet mine negle 2 gange, for jeg synes ikke den var super lækkende kun med et lag. Lakken er dog rigtig tyk, så desværre er den lidt svær at arbejde med. Men til prisen, synes jeg det er meget okay.Som I kan se, så har jeg – igen – meget korte negle. Sådan en omgang eksamensangst, resulterede i at jeg – igen – begyndte at bide negle. Det er super ærgerligt, for de var ellers blevet så flotte. Men vi må bare igang igen med at pleje og passe neglene.

6 tanker om "NOTD: PINK!"

  1. Christina

    Haha, jeg bider også kun negle hvis der er lak på. Så derfor skal der bare noget lak på fra nu af. Så må vi håbe på at de bliver flotte og lange igen 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *