Lidt fra igår.

Jeg holdte jo fest for min familie igår, og det var en super hyggelig aften. Jeg havde valgt at lave en tre-retters menu. Det var lidt af en mundfuld, når man ikke er vant til at have så mange gæster på besøg, men det gik helt upåklageligt. Til forret fik vi rejecocktails med hjemmelavet dressing. Til hovedret havde jeg fået mad udefra. Der havde jeg bestilt glaseret skinke og noget kalkunkød. Som tilbehør var der ovnkartofler, pastasalat, almindelig salat og flødekartofler. Desværre var det ikke helt de flødekartofler jeg havde bestilt (jeg havde bestilt med porrer og løg, men fik med rødløg og paprika), men mine gæster kunne vidst rigtig godt lide det – så det var jo altid noget! Til dessert havde jeg, med mors hjælp, lavet hjemmelavet flødeis. Vi lavede tre forskellige slags; en med smarties, en med dumle og en med daim. Dertil havde jeg lavet noget jordbærsovs – jep, jeg har rigtig været i køkkenet!

Jeg må indrømme at jeg var glad for, at jeg havde allieret mig med min bedste veninde. Ellers kunne jeg jo have stået i køkkenet hele aftenen. Hehe. Hun var en super hjælp. Så hvis du læser med her, så mange mange mange tak mus! Jeg skal nok hjælpe dig på et andet tidspunkt, no doubt about that!
Jeg havde ønsket mig en halskæde med mit navn – og det var jeg så heldig at få! Jeg har før haft sådan en, men den var desværre gået i stykker. Jeg har fået den i sølv, og den er præcis som den skal være. Udover halskæden fik jeg også en spinning ring, som faktisk passer til de smykker jeg fik af mor og far.
Udover smykker, fik jeg også en maaasse grand cru. Det var – stort set – alt sammen noget jeg havde ønsket mig, så det er minimalt hvad der skal byttes. Af min veninde fik jeg en stor glasskål. Af svigerfamilien fik jeg 3 opbevaringsglas i forskellige størrelser, en krydderikværn, en bakke, en oliedims og et låg til min vandkaraffel. Af min familie fik jeg glas, samt salt og peber kværn. Rigtig mange gange tak for gaverne! Jeg er simpelthen så glad for dem.
Inden vi gik i seng igår fik vi det meste ryddet op, det var super lækkert at vågne op til et – næsten – rent hjem. Desværre blev kæresten syg igår, så nu hvor vi har fået det sidste ryddet op, står det resterende af dagen vidst bare på putning på sofaen. Han skulle meget gerne få det bedre snart, for han skal på skole hele næste uge. Øv!

Hvis familien læser med: Så mange tak fordi I kom igår! Jeg håber I havde en god aften. Det havde jeg i hvert fald.

2 tanker om "Lidt fra igår."

 1. Christina

  Ja, jeg synes faktisk også at jeg har været meget igang 😀 hehe. Jeg har selv to af de der krydderiglas, og ville gerne have maange flere. De ER nemlig rigtig fine.

  Svar
 2. Lille Lisa

  Sikke du har været i gang – og LÆKRE gaver!
  Har selv siddet og overvejet om jeg skulle anskaffe mig en masse grand cru krydderiglas, de virker til at være en okay størrelse og holdbare 🙂

  Lyder til du havde en fantastisk aften 🙂

  Kh. Lisa

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *