Næsten klar til i aften!

Så er det i aften jeg får gæster. Dagen bliver derfor brugt på at gøre lidt rent og sådan. Bordene er nu dækket, dressing til rejecocktailsene er lavet (jeg tror måske I får en opskrift på den senere) og jeg tror faktisk at vi er godt med. Vi mangler dog lige at ordne gangen, men det kan vi først gøre, når vi har fået alle stolene op i stuen.

Jeg elsker tulipaner, så derfor skulle de selvfølgelig pynte på bordet. Jeg ved ikke helt hvad er der jeg så godt kan lide ved dem – måske deres simpelhed? Jeg ved det ikke. Jeg ved bare, at jeg synes de er så smukke! De blev i dagens anledning hvide, da bloklysene er i en lilla farve.
 

– Christina

6 tanker om "Næsten klar til i aften!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *