Nu til lys.

Jeg lavede jo dette indlæg, hvor jeg spurgte om I kunne gætte hvad jeg havde gang i. Jeg lovede Carina at lave et indlæg om, hvad det så egentlig var jeg havde lavet. Jeg skal holde dimissionsfest i morgen for familien, hvor vi bliver 20 mennesker. Det er ret mange mennesker i vores lille lejlighed, hehe.

Jeg havde faktisk tænkt at jeg ville lave servietringe. Men da jeg så kom til at tænke over det, så er 20 servietringe pænt mange ringe, især hvis man – som jeg – i forvejen er lidt presset, hvad tiden angår. Så det droppede jeg igen. I stedet besluttede jeg mig for at bruge, de led jeg allerede havde klippet, til noget andet. Jeg valgte at jeg ville bruge dem til pynt rundt om mine fyrfadsstager. Det er en utrolig simpel måde at friske nogle – ellers -kedelige lysestager lidt op.
(jeg undskylder de dårlige billeder – bad cam-day!)

– Christina

6 tanker om "Nu til lys."

 1. Christina

  Haha. Så skal du igang da. Det der tager længst tid er jo egentlig at klippe alle stykkerne ud, når det er gjort går det andet egentlig ret hurtigt 🙂

  Svar
 2. Christina

  Ja, er det ikke meget sødt?
  Jeg mener jeg havde 14 eller 16 led til en servietring. Mine led var så kun 5x11cm, for så blev den ikke nær så bred. Men 20 var bare lidt for uoverskueligt, hehe.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *