Jeg har vundet en Blog Award!

Det er ret vildt. Jeg har vundet en Blog Award. 

Giveren (Lone) kendte jeg faktisk ikke i forvejen, så synes det var stort at hun valgte min blog. Jeg synes da helt sikkert at i skal give hendes blog et kig, for jeg er straks blevet fast læser derinde. Jeg er super stolt over at have fået denne Blog Award! Så taktaktaktaktak. Du kan se Lones blog her.
Så nu er det min opgave at videregive denne Blog Award til 5 andre blogs, som jeg synes er inspirerende, spændende eller på anden både fortjener denne Award. Det eneste krav er, at de skal have under 100 faste læsere .. Det er faktisk svære at finde disse 5 end det lyder. 
De nominerede er:
www.monster-mor.blogspot.com

1. Jeg har valgt som den første at nominere bloggen ‘Monster Mor’. Julie er nybagt mor, som blogger lidt om de gode ting ved at være mor, samt de lidt sværere ting. Derudover er hun super kreativ og bruger også tid på at vise os læsere, hvilke kreative påfund hun nu har fundet på. Hende blog er helt klart et besøg værd! 
www.eslublog.blogspot.com

2. Som anden blog der skal nomineres, har jeg valgt denne. Jeg følger trofast med I hvad hun skriver på sin blog, og kan godt lide det personlige præg hun giver hvert indlæg. Hendes blog handler om livet, og om hvilke glæder og udfordringer man kan stå overfor. Udover dette blogger hun også omkring mode og livstil. Helt klart et besøg værd 🙂
www.lillelisasunivers.blogspot.com

3. Den tredje blog som helt klart skal have denne award, er ‘Lille Lisas Univers’. Jeg elsker simpelthen at følge med i bloggen. Den er hudløs ærlig og hun hendes mening kommer frem i stort set alle indlæg! Hun har derudover også ildere, som jeg, og jeg elsker at følge med i hendes små ‘børns’ liv. Synes helt klart at I skal besøge hendes blog! 🙂
www.NativePassion.blogspot.com

4. Dette er en af mine rigtig gode veninder, som har fået sig en blog. Den er stadig ny, men jeg synes helt klart den er et besøg værd. Hun har længe snakket om at hun ville lave en blog, og det har hun fået sig nu 🙂 .. Bloggen handler mest om mode, men også om hvordan livet er. Jeg synes I skal tage et kig på hendes blog, og selvom den er ny – for hun er på rette vej 🙂
www.krudthuset.blogspot.com

5. Den 5 nominerede blog, er denne ‘Krudthuset’. Den er stadig ny for mig, men efter jeg har fundet den har jeg kigget og kigget og gået tilbage i månederne, for at se hvilke spændende ting hun har lavet. Hun virker som en utrolig kreativ person, men udover at bruge bloggen til at vise kreative påfund, så bruger hun også bloggen til at fortælle om sit liv. Hun laver bl.a. cupcakes, som jeg allerede har savlet over mange mange gange. Jeg synes helt sikkert, at I skal tage et kig på hendes blog! 🙂
– Christina

6 tanker om "Jeg har vundet en Blog Award!"

Der er lukket for kommentarer.