Årets ‘The Dooking Ferrets Show’.

The Dooking Ferrets Show kommer igen i år! Denne gang har vi dog fundet andre lokaler. Vi holder fast i idéen om at udstillingen skal afholdes første lørdag i oktober, så derfor bliver årets udstilling afholdt d. 6. oktober. Istedet for hallen i Herning, som vi benyttede os af sidste år, har vi valgt at flytte udstillingen til Assens (ved Mariager). 
Hvis du tænker, at du har lyst til at deltage – så kan du læse mere på hjemmesiden. Vi regner med, at alle der ønsker at deltage kan få plads, men hvis du er interesseret i at få pladser, beder vi om at I tilmelder jer så hurtigt som muligt. Tilmeldingen starter d. 2. juni kl. 18.00 – hvor man skal udfylde blanketten med informationer omkring dyrene og sende den til vores mail. 
Jeg opdatere nok en del omkring dette, for der er jo lææænge til! Jeg skal nok lige skrive omkring tilmeldingsstart. Skal du have pladser? Det skal jeg! Jeg tager alle 3 banditter med igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *