365 Days Challenge, uge 4

Day 23: a month/year of your life when you were happiest and why

Orv! Den er faktisk svær. Jeg kan ikke huske en måned, som jeg tænker har været bedre end andre. Eh.
Day 24: Your favorite 10 people right now and why
Nu vil jeg jo af princip ikke skrive en masse navne her på bloggen .. Ehm. Men mine favorit personer består af min kæreste, nogle veninder og så min familie.
Day 25: The last movie you watched
Den sidste film jeg så var ‘you, me and Dupree’. Super god film! Næste film i rækken, bliver tangled som allerede er sat på!
Day 26: 5 things you’re looking forward to
  1. Jeg ser helt klart frem til at tabe mig, så jeg når mit ønskede mål. Det bliver rigtig godt! Forhåbentlig giver mig også et større selvværd.
  2. Jeg ser frem til at få et arbejde. Selvom jeg lige nu er glad for jeg ikke har et arbejde, så kunne det da være lækkert ligesom at vide hvad fremtiden indeholder.
  3. Jeg ser også frem til at få færdiggjort mange af de projekter jeg har gang i. Pt. skal jeg have malet en maaasse billeder og syet en hel masse ting. Jeg ser frem til at jeg kan lave ting, fordi JEG har lyst til det 🙂
  4. Ser frem til at få besøg af min familie på lørdag. Jeg holder dimissionsfest for dem, og en del af dem der kommer har aldrig været oppe og se hytten.
  5. Jeg ser frem til at skulle ud at rejse. Det skal nok komme, at der bliver penge til det, så kæresten og jeg kan komme ud og opleve bare lidt af verdenen.
Day 27: a person you wished lived closer and why
Jeg ville ønske at Julie boede tættere på. Jeg nød, da hun kom og besøgte mig i sommerferien, men det er jo allerede ved at være lang lang tid siden. Jeg er dog glad for, at vi stadig smser dagligt og hun betyder altså rigtig meget for mig 🙂 .. Jeg er sikker på, at hvis hun boede tættere på – så ville vi se MEGET mere til hinanden.
Day 28: Something that makes you really angry
Jeg bliver sur, hvis folk ændre i deres planer. Haha. Jeg kan få pip af at have en aftale og aftalen så bliver ændret i sidste øjeblik. Jeg ved godt at nogle gange er det nødvendigt at det bliver ændret, og nogle gange er det da også okay. Men der er bare nogle personer som gør det gang på gang.
Day 29: a date you’d love for someone to take you on
Jeg vil gerne på mange forskellige dates. Jeg vil gerne bare blive overrasket! Hm, måske tage på en lille picnic eller sådan noget. Jeg synes, at dates gerne må være personlige, selvom jeg altså også elsker at komme ud at spise på restaurant.
– Christina

2 tanker om "365 Days Challenge, uge 4"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *