Tur i sneen.

Idag besluttede vi (okay, det var nok mest mig) at dyrene skulle med ud og nyde sneen. Normalt går jeg kun med en ilder, for jeg kan simpelthen ikke styre tre, men jeg synes altså at alle skulle med idag! Jeg må så indrømme, at det fortrød jeg hurtigt. Det er sgu svært at styre sådanne tre bæster, og samtidig gerne vil tage nogle billeder. Men nå. Nu er det prøvet, og var glad for at kæresten var med.Det er skønt at se, at dyrene synes sneen var fantastisk. Desværre synes de bare det var koldt, så de kravlede hurtigt op til mig og var klar til at tage hjem igen.

10 tanker om "Tur i sneen."

 1. Christina

  Tak 🙂 .. Billederne kunne dog godt være bedre, men sådan går det jo når det er dyr man fotografere. Hehe. De vil ikke altid det som man selv vil.

  Og mange tak 🙂 – følg endelig! 🙂

  Svar
 2. Christina

  Jeg ELSKER sne! Og er glad for at det – endelig – er kommet til Varde. Eller, jeg elsker sne når jeg ikke skal ud at køre. Sådan at kigge ud af vinduet og se det fine hvide landskab, er der noget bedre? 🙂

  Svar
 3. Camilla

  Shit, det er godt jeg ikke er i vestjylland!
  Vi er godt nok sluppet billigt i forhold til 🙂
  Men, nu har jeg selvfølgelig heller ikke været ude endnu…

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *