Nu som pædagog!

Jeg var til eksamen i dag, og som jeg har skrevet her på bloggen var jeg sindssyg nervøs. Jeg tror faktisk aldrig jeg har været så nervøs før .. Men jeg synes altså også der var noget af et press på en. Klassekammeraterne (og min mor) stod udenfor døren og ventede spændt på hvad man havde fået. Jeg havde selv valgt at komme ud på skolen lidt før, men jeg fortrød det hurtigt – for det hjalp slet slet ikke på mine nerver. Men jeg kom ind til bordet og jeg snakkede det bedste jeg havde lært. Da jeg kom ud og censor og vejleder skulle diskutere karakteren, havde jeg slet ingen idé om hvor henne jeg lå. Jeg følte at jeg kunne svare på stort set alt .. Men det betyder bare ikke altid at det er gået godt.

Så blev jeg kaldt ind til eksamen og det første min vejleder sagde var ’tillykke, du er bestået’. Det fik jeg mig til at tænke ‘så langt så godt’. Jeg var skide nervøs .. Og så siger min vejleder/eksaminator vi har valgt at give dig 10. Yay! Det er helt vildt, det havde jeg sgu aldrig troet! Da jeg kom ud, prøvede jeg at skjule min glæde – men det kunne jeg selvfølgelig ikke. Mor gav mig en flooot buket (det første billede nedenunder) med mine yndlingslinjer – og selvfølgelig skulle der lilla i, for det er ‘pædagogfarve’. Hehe.
Efter eksamen tog mor og jeg på Jensens bøfhus for at fejre mit flotte 10tal og det faktum, at jeg faktisk er pædagog nu. Mens vi sad og spiste fik jeg en gave af min mor (og far og bror). Super skønne marguerit øreringe og til matchende halskæde. Jeg synes de er SÅ flotte! Så mange tak, jeg er super glad for dem.

– Christina

32 tanker om "Nu som pædagog!"

 1. Christina

  Ej, det er mærkeligt. Håber snart følelsen forsvinder, for det er absolut ikke sjovt. Ej, jeg må altså eje den film!

  Mange mange tak 🙂 .. Ja, er det ikke nogle skønne smykker? Har ikke haft andet på end dem siden. Hehe.

  Svar
 2. Betina

  Hej Christina. Tak for din kommentar på min blog.

  Nej, ikke så vidt jeg ved, og jeg kan slet ikke komme i tanke om noget 🙁
  Den er altså også bare vildt god, jeg købte den lige sidste måned, og jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har set den siden 😉

  Og tillykke med din flotte karakter! Det er også nogle fine ting du har fået 🙂

  Mvh Betina

  Svar
 3. Lisbeth Angelbo

  1000 gange tillykke med det flotte resultat! Det må være dejligt at stå lige der foran hele livet. Ønsker dig alt muligt held og lykke fremover, og håber, at du kan finde noget arbejde, hvor du kan bruge din uddannelse.

  Svar
 4. Christina

  Taktaktak! Ja, det er rart at det er overstået! .. Og jo, det er helt vildt underligt, altså tanken om at 'det var så det'. Ja, nu skal der søges arbejde .. Håber snart jeg finder noget! 🙂

  Svar
 5. Camomilla

  STORT tillykke med din nye titel! Super godt gået 🙂 Så er det endelig overstået – synes du ikke det er mærkeligt? Fantastisk afslutning – håber du får held med at søge job. Kh Camilla / camomillas.blogspot.com

  Svar
 6. Christina

  Mange tak! Ja, det er en ret vild dag. Det er stadig lidt surrealistisk, at jeg faktisk er færdig nu. Altså, drømmetjobbet ville være at få arbejde i en daginstitution, i en SFO eller i en 0. klasse. Men nu må vi se hvad tiden bringer. Jeg skal i hvert fald igang med at søge alt jeg kan finde. 🙂

  Svar
 7. Christina

  Hey you. Oh, i'll become a follower at your page as well then 🙂 ..

  And thank you for those sweet words about my blog, but sadly its not in english. Feel free to ask, if you're curious about something. Then I'll try to translate.

  – Christina.

  Svar
 8. Christina

  Taktaktak 🙂 .. Jeg er så stolt af mig selv! Ja, jeg er rigtig lykkelig, men samtidig er jeg også bare sindsyg træt. De sidste par dage har jeg brugt alle mine kræfter på at være nervøs, så det var sådan en helt lettelse at være 'igennem det'.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *