Hjæælp, min blog er for bred ..

Jeg har brug for hjælp! Er der nogle af jer, der ved hvad man kan gøre ved dette? På min blog kan man ikke kun scrolle nedad, man kan også scrolle til siden – men hvorfor?! Det ved jeg ikke. Jeg synes det er SUPER irriterende, men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre? Jeg har været inde og pille i alle indstillingerne, men jeg kan ikke finde noget der hjælper på det.Edit: Nu har jeg vidst fået det til at virke. Men hvordan jeg gjorde, aner jeg stadig ikke. Det er vidst det man kan kalde held? Men nu virker det i hvert fald! .. Og hvor er det dog lækkert. Samtidig ændrede jeg lige skrifttypen, nu ser det vidst meget bedre ud. Det synes jeg i hvert fald 🙂– Christina

4 tanker om "Hjæælp, min blog er for bred .."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *