365 Day Challenge, uge 3.

Day 16: Someone you trust.
Jeg stoler på min familie, min kæreste og mine nærmeste veninder/venner. Jeg har ikke ret mange, som jeg åbner helt op for, men dem der er – dem stoler jeg også 100% på!

Day 17: Your idol and why you look up to them.
Et idol .. Eh. Jeg ved faktisk ikke helt, om jeg har et idol jeg ser op til.
Day 18: Why you made your blog, why you still have it.
Jeg lavede faktisk min blog, fordi jeg gerne ville vise hvad jeg lavede af kreative ting. Jeg havde faktisk snakket længe om at lave en blog og pludselig en dag tænkte jeg ‘nu er det nu’ og så lavede jeg en. Jeg har den stadig, fordi jeg bliver super inspireret af at se hvad andre blogger om og vanvittig glad, når jeg får kommentarer på noget af det jeg går og laver.
Day 19: Your thoughts on your family.
L.O.V.E .. Det er egentlig det jeg tænker. Jeg elsker min familie! Både dem jeg har nær, men også dem jeg ikke ser så ofte.
Day 20: What you think makes someone beautiful.
Hvis man er sig selv.
Day 21: What does your favorite tshirt look like.
Min yndlings T-shirt er faktisk kærestens. Det er sådan en der står ‘I <3 CPH’ på og jeg sover altid i den. Jeg har faktisk ingen t-shirts selv, så det gav lidt sig selv. Hehe.
Day 22: How you judge intelligence.
Intelligens? .. Det ved jeg virkelig ikke. Eh. Men umiddelbart ville jeg sige, at man er intelligent hvis man har en viden eller nogle kompetencer som andre ikke besidder.

– Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *