Prøver at få tankerne lidt væk

Puh. Nu er jeg ved at være godt træt af at læse til eksamen. Jeg synes ikke at jeg laver andet end at læse og strege og læse lidt mere. Nu er jeg dog færdig med at skrive det ned, som jeg ønsker at sige til eksamen, så nu skal der bare terpes lidt og sådan inden jeg skal op. Dette regner jeg med at meget af min weekend skal gå med – fedt, ikke? Igår havde jeg dog  brug for at tænke på noget andet end min opgave, så derfor gik jeg så småt igang med et lille hyggeprojekt.Jeg lærte lige på denne blog, hvordan man kan lave stencils og hvordan man kan overføre disse til et lærred. Og det vil jeg altså gerne prøve! Så nu laver jeg indimellem lidt på min baggrund. Jeg har valgt at bruge en lineal til at male med, og indtil videre synes jeg faktisk det ser ret fedt ud!

2 tanker om "Prøver at få tankerne lidt væk"

  1. Christina

    Tak. Jeg er stadig igang med at komme en masse forskellige farver på. Så nu må vi se. Jeg er allerede nu godt igang med mit forberedelse til eksamen, for så kunne jeg tillade mig at tage hjem til en veninde og spise i aften. Uh, hvor jeg glæder mig til at jeg er færdig!

    Svar
  2. Tanja

    Det er en rigtig fed baggrund på dit billede. Det giver en rigtig god effekt. Surt at bruge weekenden på at læse til eksamen 🙁 Jeg har dog en forestilling om at du snart kan se en ende på det. God arbejdslyst i weekenden, husk at tage nogle gode pauser 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *