Hvad skal en give away indeholde?

[1]
Jeg sidder med tankerne om at lave en ny give away, men jeg aner ikke hvad jeg skal putte i den. Hvis nu I frit kunne vælge – fra alle hylder – hvad kunne I så godt tænke jer at vinde? Skal det være smykker, kreating, malerier …
– Christina

13 tanker om "Hvad skal en give away indeholde?"

 1. Christina

  Hvor er du sød. Du kan få et billede af Rofus, ja du kan. (og du kan jo komme og se ham til de to kommende udstillinger. DIU d. 11 februar i Herning og DF d. 6 oktober i Assens (nordjylland). Hehe.

  Ja, det er aldrig sjovt at skulle sige farvel. Og ja, selvom det 'bare' er dyr, så har de altså en plads i vores hjerte.

  Svar
 2. Lille Lisa

  Rofus! 😉
  – og nej, jeg stopper aldrig med at kommentere om ham 😉

  Tusind tak for dine hilsner på min blog. Det var en hård dag at komme igennem i fredags, så det varmede at høre fra nogle der elsker de små kræ, lige så meget som os.

  God søndag, Christina.

  kh Lisa

  Svar
 3. Christina

  Hvorfor hvad? 🙂 .. hvorfor jeg spørger? Fordi jeg er lidt blank hvad det her angår. Hehe. Jamen jeg overvejer også at se om jeg skal lave et eller andet krea til min Give Away, men alt til sin tid. Hehe. Jaeh, men jeg synes bare gavekort er lidt kedelige.

  Svar
 4. Anja Martha Gosc

  først: hvorfor? det er en sød tanke, så jeg ville også sige noget du har lavet, som et smykke eller køkkenting(viskestykker, kaffe/the varmer eller brødkurv)selv om jeg helst vil ha gavekort hi hi hi

  Svar
 5. Christina

  Åhja. Jeg har faktisk aldrig selv tænkt at man kunne bruge gavekort – faktisk en god idé, selvom jeg synes at gavekort er utrolig upersonligt. Hehe.

  Svar
 6. Irene

  Jeg har tænkt meget på at udlove gavekort, portoen er blevet så dyr jo :/ Så fx gavekort til h&m, boghandler, gavekortet.dk osv. Det ville jeg godt vinde 🙂

  Svar
 7. Christina

  Ja, jeg går også ind for at det skal være noget man kan bruge. Hehe. Men jeg tænker også samtidig, at dem der vil deltage i give awayen jo ved, hvad det er der er præmien. Heh. Men hvad kunne du godt tænke dig at vinde?

  Svar
 8. Bilgaardkreative

  syntes godt det må være en 'brugbar' ting (syntes at man ser mange give away hvor man ikke rigtigt kan bruge det puller der bliver udlovet – nu håber jeg ikke at jeg fornærmer nogle 🙁 ) Det kan være, bøger, takser, smykker, billeder mm.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *