Mit nye spisebord!

Her er mit nye spisebord. Jeg synes det er så fantastisk flot – og stort! Jeg er bare bange for at ødelægge det, så jeg ville gerne have sådan nogle dækkeservietter eller en voksdug – mon ikke det kan beskytte bordet bare en lille smule? Men det er også bare så flot uden noget på, som det bare står der.På gulvet kan i så se det gamle bord, som vi skal have bakset ud af stuen og hjem til min far …. engang.

8 tanker om "Mit nye spisebord!"

 1. Christina

  Hehe. Det er sgu ikke nemt. Lige pt. er det også det jeg tænker – og så købe en dug til når man skal spise ved det. Men nu må vi se – kæresten skal jo (desværre) også være med i beslutningen.

  Svar
 2. Christina

  Tak, jeg er også selv rigtig glad for bordet! 🙂 .. Ja, jeg overvejer virkelig også sådan en voksdug. Jeg ringede i jysk, og de har først en voksdug i klar hjemme engang i februar – det er jo om laang tid!

  Svar
 3. Christina

  Taktak! 🙂 .. Må indrømme, at det jeg var mest bekymret for var benene på bordet – nemlig fordi det vi har, måske er lidt mere 'moderne'. Men jeg synes bare bordet var så fint, at jeg ikke kunne leve uden det. Hehe. Og efter det er kommet hjem og stå, synes jeg også at det giver et fedt twist 🙂

  Svar
 4. Tanja

  Rigtig flor bord du har fået. Du har ret i at det næsten er synd at dække det til. Så jeg vil foreslå dig at købe gennemsigtig voksdug til den. Så er den både beskyttet og du kan nyde dit flotte bord 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *