Alt det eksamen!

Gud, hvor er jeg dog træt af at læse til eksamen. Jeg har brugt hele formiddagen på det, og jeg føler at hver gang jeg går væk fra det – så har jeg glemt at det jeg har skrevet. Jeg tror jeg har nogenlunde styr på, hvad det er jeg vil snakke om til eksamen (i 10min.), men jeg skal lige have det skrevet ned, så jeg kan øve og øve – så jeg er helt klar! .. For seriøst, nu synes jeg ikke det her eksamenspjat er særlig sjovt længere! (som om det nogensinde har været sjovt).
Men en ting der er lækkert er, at jeg nu har mit eget skrivebord til alt muligt. Så nu kan jeg gå til og fra min opgave derinde, uden at tænke på at det ser rodet ud på spisebordet. En lækker ting, siger jeg jer! … Og nu vi nævner spisebord, så er det jo idag vi skal hente vores nye spisebord. Hold op, hvor jeg glæder mig til at få det hjem!

2 tanker om "Alt det eksamen!"

  1. Camomilla

    Ejjj, hvor jeg føler med dig, men du skal nu nok nå at blive klar! Det har været en meget lang proces og nu kan du se enden på det – og glæd dig den er god! Held og lykke 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *