Mit krea/prinsessehjørne

Jeg har bakset lidt videre med mit hjørne og indtil nu, synes jeg faktisk det ser rigtig skønt ud! Jeg skal dog lige have styr på alle de sk…e ledninger og så skal jeg lige have et skrivebordunderlag (eller en voksdug) på bordet, så jeg kan male ved bordet uden at ødelægge bordet (been there, done that!) .. Men her er lige lidt foreløbelige billeder. Jeg prøvede lige at tage lidt billeder uden blitz, bare for at I kunne se hvor hyggeligt det egentlig ser ud – eller, hvor hyggeligt jeg synes det ser ud. Men som jeg også skrev før, så forstyrrer de ledninger altså lidt hyggen!
Men jeg ved ikke om jeg skulle sætte lyskæden hele vejen rundt om spejlet? .. Hvad synes I?
Jeg ved godt, at jeg sagde at bordet skulle være mit prinsesse/kreative område, men lige nu synes jeg bare det ser SÅ hyggeligt ud, at jeg ikke har lyst til at ødelægge det med nogle mine kreating – så det har altså fået plads (for nu) i vinduet. Mine opbevaringsting fra Paul Pava er dog lidt tomme, da jeg bare fandt dem frem – alle mine pensler m.m. skal jo deri og fylde, men det må I få et billede af på et senere tidspunkt.
Nåja. Så har jeg idag også købt nyt spisebord (eller, jeg har ikke – kæresten og jeg har). Det kostede kun 600 kroner i bilka, og jeg kunne bare ikke leve uden det! Kender I det? Jeg har jo før vist hvor ødelagt vores nuværende spisebord er – så synes det var på sin plads at få et nyt, nu det ikke kostede så meget. Vi har købt bordet, nu skal vi bare lige have det hentet. Men det har min far været så sød at sige, at han gerne vil hjælpe med i morgen – da jeg ikke tør køre med trailer.
– Christina

4 tanker om "Mit krea/prinsessehjørne"

  1. Bawa

    Hvor er det bare genialt tænkt. Og meget plads-besparende! Jeg må da lige se om ikke jeg kan få bikset noget magen til sammen her hjemme! .. Tak for inspiration! 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *