Mit smykkestativ

Jeg har længe været træt af mit smykkestativ og synes at farven var lidt grim .. Så derfor besluttede jeg mig for, at nu skulle den males sølv! (jeg elsker sølv!). Jeg startede med at prøve med alm. sølv akryl maling, men måtte opgive da det gav streger og ikke kunne lægges i et flot lag. Men så kom jeg i tanke om, at jeg jo kunne spraye farve på! Så jeg ringede til mor og spurgte om hun stadig havde noget af det sølv spray som hun brugte til julepynt i december – og det havde hun heldigvis. Så jeg tog et smut ud til hende idag og fik den spraymalet. Nu står den så på sin plads – men skal lige gennemtørre.

FØR
EFTER

20 tanker om "Mit smykkestativ"

 1. Christina

  Det ser altid hyggeligt ud, ja. Hehe. Jeg kigger lige efter stativet .. Jeg VED jeg har det et sted, for det er der alle mine øreringe hænger (altså, på det andet stativ).

  Svar
 2. Christina

  Jeg HAR mange smykker. Hehe. Men det er jo slet slet ikke nødvendigt at have to stativer. Jeg kan lige gå på jagt efter den anden senere idag. Hehe.

  Svar
 3. Christina

  Haha. Det tager nok et par dage, så er glastingen fyldt. Hehe. Så bare rolig. Jeg kan godt lide der er lidt orden i mine ting .. Meen. Du skulle næsten se min make-up hylde på badeværelset. Det ligner make-uppen er kastet derind. Hehe.

  Svar
 4. Christina

  Hejsa 🙂 .. Alt mit make-up er ude på badeværelset. Og da jeg lige har fået smykkestativet ind i soveværelset, er det der er i glasset det jeg bruger i løbet af en dag. Så den skal nok blive mere fyldt, for jeg bruger faktisk MEGET mere make-up end det. Men du ved, bare lige til at friske op er det jo fint nok med en concealer og en lipgloss. Hehe.

  Svar
 5. Christina

  Jeg har faktisk et magen til, hvis du er interesseret? Jeg fik 2 engang af min svigermor, men bruger jo – klart nok – kun et. Jeg kan selvfølgelig ikke huske hvor det ligger henne, men der er her et sted. Hehe. Og hvis du er interesseret, tror jeg også der er nok sølv maling til at male den? Hehe.

  Svar
 6. Bilgaardkreative

  Hvordan bære du dig af med så lidt i glasset ved siden af, håber da næsten at du lige har ryddet op for billedet skyld. For syntes bestem ikke jeg bruger meget make up men har det MEGA meget af det 😛

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *