Kommende krea/prinsessehjørne!

Jeg er igang med at lave et krea/prinsesse/tøse hjørne til mig selv! Sådan her ser det ud unden – hvis I lige kan forestille jer, at skrivebordet ikke står der. Bordet er nemlig nyt og det skal faktisk stå der, hvor det står på billedet. Men så skal hylden væk og spejlet skal vendes på det andet led og hænge over bordet. Derudover har jeg en lyskæde – et sted, som skal hænge på spejlet. Jeg glæder mig til at jeg får det sat op, men det tager tid (og det samme gør min bachelor). Så alt til sin tid!
Derudover har jeg lige fået et nyt program at lave effekter på billeder med. Programmet hedder Pixlr-o-matic og det var faktisk min veninde Rikke som anbefalede det. På billedet ovenfor har jeg leget lidt med programmet, men der er jo uendelige muligheder. Jeg synes virkelig det er lidt hyggeligt at sidde og lege med.Hvilke programmer bruger I til at redigere jeres billeder med?

5 tanker om "Kommende krea/prinsessehjørne!"

 1. Christina

  Haha. Jeg har set dine billeder af lejligheden og det er jo fantastisk prinsesset! 😀 Hvad siger knægten til det? .. Jamen Claus har sit hjørne herhjemme hvor den stationære og sådan står – så jeg vil også have mit eget hjørne! .. Jeg blev faktisk måske lidt inspireret af, at din lejlighed er så prinsesseagtig.

  Jeg havde også overvejet Photoshop, men det er jo freaking dyrt! Så hellere holde mig til Photodraw og gratis programmer 😀

  Svar
 2. Rikke'M

  Åååh.. Jeg gad virkelig også godt have mit eget prinsessehjørne! Eller. Har vel næsten prinsesse-ficeret hele lejligheden efterhånden q:

  Og er glad for du kan bruge programmet! Hæhæ. Selv bruger jeg Photoshop, men det er ærligtalt til tider en smuule for avanceret til mine tekniske evner q:

  Svar
 3. Rikke'M

  Åååh.. Jeg gad virkelig også godt have mit eget prinsessehjørne! Eller. Har vel næsten prinsesse-ficeret hele lejligheden efterhånden q:

  Og er glad for du kan bruge programmet! Hæhæ. Selv bruger jeg Photoshop, men det er ærligtalt til tider en smuule for avanceret til mine tekniske evner q:

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *