NOTD: Mint Cream.

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, så havde jeg modtaget en masse ting fra E.L.F idag. Jeg havde valgt denne lak på deres side, fordi jeg synes den var ret vild (og jeg elsker vilde lakker!). Jeg tog den på og blev faktisk gladeligt overrasket. Den er nemt at lægge, da lakken er rimelig tynd og derfor ikke danner streger. Derudover er den hurtigttørrende (eller, i hvert fald hurtigere end mange af mine andre lakker) og så er farven bare super flot! Dog er den ikke helt så dækkende som jeg ønskede, så den skulle have 3 lag for at være heldækkende.
Ps. ja, jeg ved godt jeg har ramt ved siden af nogle steder. Det er ret typisk at jeg først opdager det, når jeg sidder og kigger på billederne .. Men sådan er det jo.

2 tanker om "NOTD: Mint Cream."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *