Nyt make-up!

Jaaa, jeg modtog min pakke fra ELF idag. Faktisk blev jeg fristet til at købe derinde fra, fordi Carina bloggede om det. Jeg kendte ikke mærket før jeg så indlægget, men blev med det samme besat. Haha. Alt make-uppen koster næsten ingenting, og så kun 36kr i fragt?! – jatak! Jeg købte 5 neglelakker, en pincet, en concealer, en concealer brush, to neglefile, en lip balm og en anden lipstick .. Jeg kunne have købt MANGE flere ting derinde, men tænkte at jeg lige måtte slappe lidt af, når jeg jo ikke rigtig kender mærket – og hverken ved om det er godt eller dårligt. Jeg fik lige pakket neglelakkerne ud, så i bedre kan se dem 🙂

Mint Cream  |  Nude |  Smoky Brown  |  Chocolate  |  Twinkle
.. Jeg må dog indrømme, at ‘chocolate’ er mere mørk end jeg havde regnet med. Men nu må vi se når den kommer på. De andre farver er jeg godt tilfreds med!
Nåja. Udover at jeg modtog mine ELF ting, modtog jeg også nogle ting fra eBay. Jeg havde købt sådan nogle displays til mit neglelak. Jeg ved ikke HELT hvad/hvordan jeg vil bruge dem, men det var bare lidt smart synes jeg. Haha. (Det er sgu et impuls køb, der vil noget!)

2 tanker om "Nyt make-up!"

 1. Christina

  Ja, er de ikke skønne? Jeg har lige lagt den ene på nu (så jeg laver lige en NOTD om lidt), og den er lige så fantastisk på fingeren som den er i flasken. Og hvis du er interesseret i de der displays, så har jeg ca 10 af dem og regner absolut ikke med at bruge dem alle sammen .. Så du må jo sige til, hvis du er interesseret i måske(?) at købe en eller to af dem 🙂 ..

  Svar
 2. EM

  hvor er det nogle fine neglelakker du har købt!
  Og så elsker jeg de der til-at-putte-neglelak-på-dimser! 😀
  kunne jeg godt tænke mig at eje 🙂

  eslublog.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *