Info omkring ‘et kig hos’.

Jeg vil engang i mellem tage ‘et kig hos’ en af de mange bloggere der findes. Jeg søger derfor bloggere, der har lyst til at få lidt reklame og vise dere blog frem. Til dette indlæg må du meget gerne skrive noget om:

  • En beskrivelse af, hvem du er.
  • Hvad er grunden til at du blogger?
  • Hvad er det bedste ved at blogge?
  • Hvad blogger du mest om?
  • Særlige kendetegn ved din blog
  • Hvad vil du gerne have, at din blog bliver husket for?
Og selvfølgelig må du gerne skrive alt mulig andet også! Det er helt op til dig. Udover denne tekst, må du meget gerne lave en lille collage, som viser hvem du er og hvad din blog indeholder. Det er frit, hvilke billeder du vil bruge, så om det er ting du har lavet eller billeder af dig selv er helt op til dig selv. Udover collagen jeg vil gerne, hvis du også sender nogle billeder – det pynter så fint i indlægget.

Hvis du er interesseret i dette, så kontakt mig på crsd1988@gmail.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *