Puttedyr!

Jeg viste jer jo i et tidligere indlæg, at jeg var ved at lave nye ting til dyrene. Jeg skrev i det indlæg, at jeg ville lave noget pude-lignende til dyrene, eftersom jeg ikke gider lave kurve mere. Sådan en pudeting har jeg fået lavet idag.

Da jeg alligevel var igang, kunne jeg lige så godt få lavet nye ting til køkkenet også (dyrene sover jo derude om natten) .. Der er lige lidt billedspam, for dyrene ville gerne være med. Til køkkenet syede jeg sådan en pudeting og en pose. Jeg havde håbet på at posen kunne blive lidt større, men havde ikke mere blåt fleece og så måtte jeg jo nøjes. Hehe.
Rofus der ligger og putter i posen.
Puden, som jeg har lavet.
Tello posere for kameraet.
Mailo kommer og vil være med.
 Rofus ville ikke være udenfor, så han kom også!
(jeg undskylder mine fingre på billedet!)
Men det var åbenbart så kedeligt at få taget
billeder, at de lagde sig til at sove .. 

10 tanker om "Puttedyr!"

 1. EM

  De lyder virkelig som nogle dejlige dyr at have boende!
  meeeen kan godt se at 4 timer hver dag godt kan være liige lovlig meget! puha ..
  Synes det er vildt at du har så mange af dem! 🙂

  Men kære, det er de i hvert faldt <3

  eslublog.blogspot.com

  Svar
 2. Christina

  Haha. Jeg ved ikke helt hvornår i morgen jeg smider billeder af dem på bloggen, men på et eller andet tidspunkt (hvis dyrene da gider samarbejde, haha). Jeps, alle 3 skal deltage. De var alle med på The Dooking Ferrets Show sidste år, hvor de alle fik hver en 4. plads. Så jeg var pludselig en stolt 'mor'. Hehe. Så håber da på, at de klarer sig okay nu her.

  Svar
 3. Lille Lisa

  Åh, så ved jeg ikke om jeg kigger forbi – who am I kidding, selvfølgelig kigger jeg forbi! Det vil jeg glæde mig til. Jeg havde faktisk også en plan om at dagen skulle bruges på at tage nye billeder af tosserne herhjemme, men der skete så bare en masse andet 🙂 Måske i morgen 😉

  Bliver spændende med udstilling, skal de alle deltage?

  Svar
 4. Christina

  Haha. Tak! Jeg elsker også hans udseende, den lille fyr. Hehe. Så er det ikke nu jeg skal sige, at jeg har en idé om at lave billedspam af dyrene en af dagene? Hehe. Jeg synes desværre bare han er blevet lidt lys, og tvivler på at han kan nå at blive mørkere til ilderudstilling i februar. Øvbøv. Hehe.

  Svar
 5. Lille Lisa

  Åh Rofus. Det burde være forbudt at lægge billeder ind af sådan en smuk fyr 😉 Ej, nu må jeg snart stoppe, men han er dælme flot!

  LÆKKER pude du har fået lavet til køkkenet. Den ser da ud til at være godkendt 😉

  // Lisa

  Svar
 6. Christina

  For det første er jeg SUPER glad for du sammenligner dem med hunde/katte og ikke gnavere, som ret mange gør (og de er ikke gnavere!). Så du er ikke helt ved siden af, hehe 🙂 .. Derudover vil de nok mest blive sammenlignet med katte.

  De går rundt i vores lejlighed og bruger kattebakker, og så går jeg ture med dem engang imellem. De er rovdyr, så de spiser kød – men herhjemme får de tørfoder og så kød engang imellem.

  Eehm. Så har de virkelig meget personlighed (meget mere end katte har) og så er de skide nysgerrige – det er også derfor de er i køkkenet (eller i buret), når vi ikke er hjemme, for ellers ødelægger/vælter de ALT. Hehe.

  Den eneste 'ulempe' ved dem er, at de tager meget af ens tid. De skal aktiviteres min. 4 timer om dagen (det betyder altså, at man skal lege med dem 4 timer hver dag), fordi de har et så højt energiniveau. Nogle dage er det mindre fedt, fx efter en bytur .. Så er det ikke lige der søndag man tænker på at skulle lege med dem. Hehe. Men så det en fordel at have flere sammen (det er flokdyr), for så kan de lege med hinanden 🙂 ..

  Men du spørger bare ind, hvis der er noget du vil vide 🙂 ..

  Svar
 7. EM

  synes virkelig de er SÅ søde 🙂
  fungerer de lige som hunde (hvis man altså kan sige det på den måde)
  ej okay! mener om de, som kæledyr, minder mere om hunde eller katte? .. eller er jeg nu helt ved siden af den?

  eslublog.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *