365 day challenge, uge 1 + 2.

Day 1: Hopes, dreams, and plans for the next 365 days with a picture of yourself.

Hmm. Hvilke håb, drømme og planer har jeg for dette år. Den var faktisk svær! Jeg tager ofte dagene sådan lidt hen af vejen. Men ja altså .. Jeg håber på at jeg består, så jeg kan kalde mig for pædagog! Jeg drømmer om at tabe mig – og jeg vil altså have at det skal lykkes! Og drømmer egentlig også om at komme ud at rejse med kæresten (vi har været kærester i en evighed, men aldrig været på ferie sammen i udlandet – det er da for dårligt?) .. Og så har jeg en idé om at år 2012 også skal være året, hvor jeg skal lære at sige nej. Jeg er så dårlig til at sige nej, og ender ofte med at have alt alt for meget i hovedet.

Day 2: Something that’s illegal but you think it should be legal.
Jeg har lige fundet ud af, at det er ulovligt og at man får en bøde hvis man cykler med hørebøffer inde i byen! Det er helt klart noget jeg synes er noget fis! Derfor synes jeg helt sikkert at det gerne måtte være lovligt!
Day 3: What you think your reason for being here is.
Eh. Jeg er vel til, fordi mine forældre gerne ville have et barn? Ej, det har jeg da aldrig tænkt over ….
Day 4: How you think your life would change if you achieved your dream.
Hvis jeg opnåede min drøm med at tabe mig, tror jeg mange ting ville ændre sig. Jeg tror helt sikkert min selvopfattelse (og selvværd) ville ændre sig til noget der er meget meget bedre end der er nu!
Day 5: Something you would change about the world.
Jeg er skrækslagen for krig! Så det ville da være fantastisk, hvis det bare ville forsvinde.
Day 6: Something you would like to change about yourself.
Jeg synes alle spørgsmålene leder til det samme. Jeg vil gerne ændre min vægt!
Day 7: A show or a movie that had changed you, and how.
Som har ændret mig? Eller bare påvirket mig? .. Eh. For filan den er svær. Eeeh … Det ved jeg virkelig ikke.
Day 8: Things that make you sad.
Thing som gør mig ked af det. Der er faktisk rigtig mange ting der gør mig ked af det. Jeg bliver ked af det, hvis jeg finder ud af venner/veninder lyver over for mig. Jeg bliver ked af det, når jeg tænker (og snakker) om døden. Jeg bliver også ked af det, hvis mennesker jeg holder af bliver kede af det.
Day 9: Things that make you happy.
Som der er mange ting der gør mig ked, er der også mange ting som gør mig glad. Sommer og blomster er hvert fald noget af det. Søde tanker og små gaver, er også på min liste. Der er intet bedre end at modtage en lille gave, bare fordi en har tænkt på en. I ved sådan en “ej, jeg tænkte på dig da jeg så det her”-gave.
Day 10:  What you think when you hear the words “be yourself”.
Be Yourself, Everyone Else Is Already Taken” (citat: Oscar Wilde)
Day 11:  The Worst advice you’ve ever heard or ever been given.
Wow. Jeg kan ikke komme i tanke om nogle dårlige råd jeg har hørt. Ehm, men jeg VED at der er mange. Tænke tænke .. Nåjo. “hvis du putter dine penge i banken, så bruger du ingen penge” .. right.
Day 12: The best advice you’ve ever heard og ever been given
Hvis du er i tvivl, så er du ikke i tvivl!
Day 13: Your favorite quote.
The greatest thing you’ll ever learn, is just to love and be loved in return“.
Jeg har valgt at tage d. 14 og 15 med i dette indlæg, for ellers kludre jeg i mine ‘ugentlige indlæg’. Hehe.
Day 14: Write about something you believe in, anything at all.
Noget jeg tror på. Jeg tror på, at hvis man vil noget og kæmper nok for det, så skal det også nok lykkedes.
Day 15: a song that makes you cry and why.
Alter Bridge har lavet to sange, som jeg fælder en tåre (stort set) hver gang jeg hører dem (men samtidig så ELSKER jeg dem også). De minder mig om min farmors død og jeg hørte dem konstant dengang. Derfor – når jeg hører dem nu – kommer jeg til at tænke på dengang. Samtidig er det også en sang der får mig til at tænke på en kammerat, som var fantastisk dengang (og stadig er!).

– Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *