Nyt til buret

Jeg har fået syet lidt til buret idag. Jeg vil have helt nye ting til dyrenes bur (og til når de er ude i køkkenet), så det betød at jeg idag startede med buret. Alt det fleece der var derinde blev smidt ud, og jeg fandt noget nyt frem. Bl.a. fik jeg syet 2 nye køjer. Jeg glemte bare at tage billeder af tingene inden de kom ind i buret, så I må lige se dem på deres plads. Så der er et tæppe og en køje i toppen af buret, og i bunden af buret.

(jeg undskylder de elendige billeder, men kameraet og jeg er absolut ikke gode venner idag!)
Nu hvor jeg alligevel havde alle tingene ude af buret, kunne jeg jo lige så godt gøre det rent – så det gjorde jeg også lige. Pyh! Sikke nogle svin, jeg har mig!
Da jeg hader (ja, nu er det sagt. jeg hader det virkelig) at sy kurve til dyrene, har jeg en idé om at prøve at lave noget pudeværk til dem istedet, hvordan det skal se ud må I vente med at se .. For skal lige have købt nogle ting til det først.

2 tanker om "Nyt til buret"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *