Første forsøg på en kosmetik pung.

Her til aften tillod jeg mig at holde fri fra min bachelor, vi er stort set færdige med at skrive den, så mon ikke det går? .. Istedet for at skrive, fandt jeg symaskinen og stof frem og begyndte at sy lidt. Jeg har længe snakket om, at jeg ville sy en kosmetik pung og nu fik jeg lavet første udkast. Jeg har faktisk bare haft en ide om hvordan den skulle laves, så var egentlig glad for at det lykkedes!

Dog er den blevet lidt skæv. Det er lidt surt, men hey! Det er jo første gang jeg prøver. Så næste gang burde den blive ENDNU flottere – tror I ikke?
Nu spørger jeg så jer dejlige bloggere .. Har i nogle fif til hvordan jeg hæfter hullet? (hullet er fra da jeg vendte stoffet). Hullet er indeni, så man ser det jo ikke – men derfor må det jo stadig gerne se godt ud. Skal jeg bare sy det i hånden, eller skal jeg gøre det på maskine? – og hvordan?

2 tanker om "Første forsøg på en kosmetik pung."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *