Filmanmeldelse: Moulin Rouge

Resume af filmen:

Den håbefulde digter Christian flytter mod sin fars vilje til 1900-tallets Paris. Her bliver han ven med den flamboyante kunstner Toulouse Lautrec. Sammen vil de skabe et stykke til natklubben Moulin Rouges største stjerne Satine. Det skal vise hendes store talent og samtidig være en hyldest til ‘sandhed, skønhed, frihed og kærlighed’. I denne glamourøse verden, indleder han en affære med Satine, mens jagten på en investor går i gang. (fra scope)
Traileren til filmen.
Min anmeldelse:
Selvom filmen efterhånden er ved at være gammel (den er fra 2001) er den bare helt fantastisk. Rollerne er godt spillet, historien i filmen er god! Den er sjov, vidunderlig og til tider utrolig sørgelig. Jeg føler med Christian igennem hele filmen, og synes virkelig at ‘the duke’ er en vammel gammel mand. Haha. Jeg forstår godt Christians frustrationer, men samtidig også Satines. Det viser jo bare, at kærlighed er noget svært noget. Udover filmen, er der jo også nogle fantastiske sange med! Jeg har dem alle på computeren og hører dem faktisk rigtig tit. Så alt i alt er dette også en af mine yndlingsfilm.
Har du set filmen? Hvad synes du?

2 tanker om "Filmanmeldelse: Moulin Rouge"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *