Tasken er færdig!!

TAADAA !!! Jeg er netop blevet færdig med min taske, og jeg elskerelskerelsker den allerede!

Er den ikke bare flot?? Jeg undskylder lige mit lalletøj, men det er nu lækkert nok, når man bare tøffer rundt herhjemme. .. Jeg tog billedet, for at I kan se hvor stor den egentlig er.
Jeg har taget en maaasse billeder, men viser jer altså kun lige nogle af dem 🙂
Der er nogle billeder af nitterne. Som de ser ud på billederne, ligner det altså at de er sorte – det er de ikke! De er sølvfarvet. Jeg har sat to nitter i, for at være sikker på at den ikke vil gå i stykker (det var faktisk min mors idé). Jeg var hjemme ved min far for at få hjælp til nitterne – det var lidt sværere end jeg lige havde regnet med nemlig.

4 tanker om "Tasken er færdig!!"

  1. Christina (frkstubba)

    Zgubler: Ja, er den ikke blevet meget fed med de nitter? 😀 .. Jeg havde en idé i hovedet fra start, at der skulle bruges sådan nogle nitter med hul i – men det kan man åbenbart ikke få i Varde/Esbjerg 🙁

    Stjernestøv: Tro mig, det var et kæmpe arbejde! Den indeholder over 400 led .. Som jo har skulle klippes ud, tapes og så flettes. Hehe. Men resultatet er da blevet meget godt?

    MalleQ: Tak. Jeg er også selv helt vild med farverne, så er glad for at andre også kan lide min farvekombination! 😀 .. Er helt fristet til bare at gå igang med en ny – måske af kaffeposer?

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *