Stofkøb

Jeg var i stof2000 idag, for at købe en lynlås til min taske. Udover at købe lynlåsen, kom jeg også til at købe noget stof. Jeg synes det er SÅ flot, så det kunne jeg altså ikke leve uden! Jeg har en idé om, at det skal bruges til mine omtalte toilettasker og punge (altså, dem jeg har snakket om, at jeg vil lave engang).

Jeg er helt vildt med det! Jeg glæder mig helt til at komme igang med symaskinen! Det er ved at være aalt for mange måneder siden.
Derudover modtog jeg også lige mit cover med posten! Yay! .. Jeg har ventet længe på det, så blev glad da jeg så den var kommet. Dog blev jeg lidt overrasket over at kanten var sort, for det var den altså ikke på det billede jeg bestilte den fra .. Men nånå – flot er den!
… Nu tror jeg, at jeg vil få syet lynlåsen fast på den lilla taske. Så kan jeg lave et indlæg senere, hvor I kan se hvor fin den er blevet med lynlås og hank 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *