Den lilla taske.

Jeg har jo helt glemt at vise jer, hvor langt jeg er med min lilla taske. Sidst I så noget til den, var jeg stadig igang med at sætte rækker på – men det er jeg færdig med nu! Jeg har fået den lavet i den størrelse, som jeg gerne ville have, og jeg er godt tilfreds. Nu mangler den bare en lynlås (den jeg havde købt til den er aalt for lille, så skal have fat i en ny), som jeg håber på at få købt i dag – og så laver jeg et indlæg med tasken HELT færdig ..

Jeg er helt vildt stolt af tasken! Men nu er jeg begyndt at overveje om den skal bruges som clutch, eller om jeg skal have hank i (som jeg snakkede om her, hvor jeg ville have en hank med randsyet læder). Den er så stor, at jeg kan have min pung og alt muligt i – faktisk er den så stor, så alt det vigtige kan komme med. Men jeg ved ikke om jeg synes den er federe at bruge som clutch? .. Måske?
Hvad synes i? Clutch eller taske med hank?

3 tanker om "Den lilla taske."

  1. Zgrubler

    Jeg synes det er svært at bedømme – men synes umiddelbart den (efter min smag) ser lidt for lille ud ti lat ha' hank, så jeg stemmer for clutch ☺

    Lækre farver!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *