Februars todo/tada!

Jeg ved godt, at der ikke sker så super meget kreativt på bloggen for tiden, men det skyldes udelukket min bachelor-opgave. Jeg vil så gerne være kreativ, men hver gang jeg tænker på at være det, får jeg dårlig samvittighed og sætter mig med opgaven igen istedet. Selvom jeg tror, at det havde været godt for mig, hvis jeg lige kunne få tankerne væk fra opgaven og lave noget ..

Men sådan tvivler jeg altså på at det bliver. Så derfor har jeg en masse idéer som skal realiseres i februar – og det bringer mig til denne To-do, hvortil jeg håber jeg kan lave en ta-da i slutningen af februar. Smart ikke? Skal du være med på en februars todo/tada, så kan du jo kommentere – og så linker jeg til din side 😉
¨ Sy en masse ilderting færdig til en ilderejer.
¨ Sy to helt nye sæt til dyrene, så alt det de har kan blive smidt ud! (se, det bliver lækkert!)
¨ Prøve at sy en toilettaske.
¨ Prøve at sy en lille pung.
¨ Lave en masse papirflettede tasker
¨ Lave en papirflettet brødkurv af kaffeposer
¨ Male et abstrakt billede i stil med det røde jeg malede.
¨ Male flere billeder af dyr (faktisk vil jeg gerne have malet 7 billeder af dyr i februar)
¨ Male et billede på 1x1m til os selv.
¨ Lave en keyhanger af cykelslange
Jeg putter ting på listen løbende, som jeg kommer i tanke om noget.
Er der andre ting, som I synes jeg skal prøve at lave? 🙂
– Christina

3 tanker om "Februars todo/tada!"

 1. Christina (frkstubba)

  Katja: haha. Jeg skal nok se om jeg får tid (allerede nu føler jeg mig lidt stresset, haha). Men er der nogle specielle farver du tænker? 🙂 .. Og nej, det behøver ikke være krea ting. Hvis du i februar rigtig gerne vil en tur i skoven, så kan du også komme det på din liste 😀 – vi vil vare gerne se en masse indlæg med de ting på todo listen 🙂

  Svar
 2. Katja

  På din liste mangler du heeelt sikkert, at du lii skal ha` lavet et par fritte seler.. som jeg er helt sikker på, vil klæ mine totter 😉

  Hi hi….. 😛

  Den dersens todo/tada….. ska den kun indeholde kreative ting??

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *