Så er det i morgen det sker!

Jeps! I morgen begynder jeg, på virkelig at gøre noget for at tabe mig! Jeg er opsat på det denne gang, og derfor tror jeg altså på at det nok skal lykkes! Eller .. jeg VIL have det skal lykkes!

Derfor skal den stå på træning, zumba … gåture .. og hvad jeg ellers kan komme på, samtidig med at jeg ændre på det vi spiser. Og spiser mindre! Det må gøre ret meget bare det at ændre på mængden på min tallerken. Jeg har sagt fra start, at selvom jeg vil gøre alt for at tabe mig .. Så vil jeg altså stadig kunne spise noget usundt en sjælden gang. Så det må vel kaldes en livsstilsændring istedet for en slankekur, eller hvad?

Jeg har i den forbindelse tænkt mig at spamme jer med informationer omkring mit vægttab, og det håber jeg virkelig i er med på. Det kan godt være der kommer ‘for mange’ informationer – men sådan er det bare! Basta! Her er ingen hemmeligheder, når jeg først går igang. Hvis I ligger inde med nogle lækre opskrifter og sådan – så er jeg meget interesseret i at prøve dem! 🙂 .. Så send dem endelig til mig!

Men planen er at jeg skal tabe mig 20kg. (eller i hvert fald 15kg, men det kunne være fedt at tabe mig 20!) … Jeg vil vil vil!! Og når jeg har tabt mig de første 10kg, så vil jeg have lavet mine tattoos! Jeg har jo før snakket om min MJ tattoo, og så er jeg kommet frem til at jeg vil have skrevet “Love is being stupid together” på min arm.

Så som før sagt, så tager jeg gladeligt imod gode og lækre opskrifter på sundt mad! 🙂– Christina

8 tanker om "Så er det i morgen det sker!"

 1. understjernerne

  Fedt at så mange bloggere vil tabe sig – det er supermotiverende. Jeg skal også tabe mig min. 20 kg og det er lidt lettere når andre omkring en er på samme vogn 🙂

  Svar
 2. Frøken Stubba

  Basuna: Hmm. Jeg er faktisk frisk på mange ting. Bryder mig bare ikke om tomater, champignons og løg (der er sikkert mere jeg ikke bryder mig om, men det kan jeg ikke lige komme på. Hehe).

  Svar
 3. Frøken Stubba

  Danagonia: Jeg har også været ovre at handle idag, og alt jeg har købt har haft det der nøglehulsmærke. Og udover at veje mig, havde jeg faktisk tænkt mig at måle mig også. Bare for at se resultaterne 🙂 .. Og jeg håber på at finde nogle spændende opskrifter, så det kan blive lidt sjovere at spise sundt 🙂 ..

  Basuna: Uh. Hvis du har været igang, ligger du så inde med nogle lækre opskrifter? 🙂

  Svar
 4. Basuna

  Det bliver spændende at følge din livsstils ændring….
  Jeg er også igang med at ændre min livsstil, det har dog ikke kørt så godt i oktober, november og december…. men nu har vi taget hul på et nyt år og nu skal jeg videre, så min blog vil også komme til at handle om vægttab og god sund mad 🙂
  Ønsker dig pøj pøj Christina…. og husk…..
  Intet smager så godt, som slank føles 😉

  Svar
 5. Danagonia

  Ps. Det er bedre at måle sig, end at veje sig, da det giver et mere præcist billed af vægttabet. Kvinder tager eksempelvis rigtig meget på, når de har det månedlige. Hvis du samtidigt dyrker mere motion, vil du få flere muskler, og de vejer mere end fedt. Derfor så mål dig, så du undgår vægt nedturene…

  Svar
 6. Danagonia

  Jeg har været i gang de sidste 4 måneder og har nu tabt mig ca. 20kilo, så det kan sagtens lade sig gøre. Jeg har kun ændret vores kostvaner. Vi spiser faktisk meget efter nøglehulsmærket. Vi køber kun brød der har mærket, spiser grov-pasta i stedet for den lyse, spiser milda/cremefine i stedet for fløde. Sørger for vi altid får morgenmad og frokost. Et godt og nemt dessert tip er cocio light med fedtfattigt is. Det smager skønt og mætter rigtig godt. I fakta kan man få en mælke is, der kun koster 15kr literen, og den kan man godt tillade sig at spise lidt af ind imellem. Men kig efter nøglehulsmærket, man kan få både pitabrød, frysepizza og burito pandekager med mærket, og det gør altså en forskel at man får flere fuldkorn og mindre sukker/fedt. Held og lykke med projektet. Glæder mig til at følge med, måske du finder spændende opskrifter jeg kan nuppe 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *