NOTD: Silver Speed

Så er neglene lavet til festen i aften. De skulle være sølv, havde jeg besluttet! … Egentlig ikke fordi jeg skal have noget sølv på, men sølv negle er bare SÅ fine.

Og ja .. Jeg ved godt at jeg har neglelak ud over det hele, men det er fordi jeg fjerner det overståede neglelak, når jeg står under bruseren. Hehe. Så forsvinder alt neglelakken ganske nemt, som sidder på huden nemlig.

Farven er ‘silver speed’ i maybellines Express finish 40 serie. Jeg synes den er suuuuuuuper flot. Men jeg overvejer altså stadig om jeg skal komme glimmer ovenpå .. Hm. Skal/skal ikke?

 Skal du have neglelak på i aften? Hvis ja, hvad for en farve? 🙂

3 tanker om "NOTD: Silver Speed"

 1. Frøken Stubba

  Danagonia: Taak. Og bestemt i lige måde! 🙂

  Anita: tak, jeg er også selv HELT vild med farven. Jeg har prøvet det med at gøre det lidt væk fra huden, men jeg synes bare ikke det kommer på hele neglen så .. Men vil da lige prøve igen næste gang. Tak for fiffet. 🙂

  Svar
 2. Anita

  Hvor er det en flot farve!

  Jeg fik ikke kommet neglelak på, da jeg har et par negle, der desværre er knækket. Jeg elsker ellers neglelak og neglepynt.

  For at det ikke løber ud på selve huden gør jeg det, at jeg fører børsten et lille stykke fra selve huden. Så spreder lakken sig det sidste stykke, og der kommer næsten ingenting på selve huden.
  Måske du kan bruge dette trick til noget.

  Rigtig godt nytår til dig og dine!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *