2011 – Et tilbageblik.

Med inspiration fra krittewitt har jeg forsøgt mig at lave et tilbageblik på 2011. Da jeg jo ikke har haft min blog i såå lang tid, viser jeg kun fra maj måned og til nu.

MAJ: Det var i maj måned jeg fik min blog, og selvom jeg ikke postede så meget dengang, skete der da lidt. Det var bl.a. i maj måned, at jeg var nede og male i Kids-Worlds butik – de har et børne-lege-hjørne, hvor jeg fik lov til at dekorere væggene. Jeg forsøgte mig også i denne måned for første gang med papirsflet. Jeg startede ud i det små, og lavede en keyhanger som det første. Derudover fik jeg også lavet min første – store – skål i hama perler. Jeg er stadig super glad for denne skål!
JUNI: I juni måned havde jeg lige luret, hvordan man lavede tasker m.m. i papirsflet, så det gik meget af måneden med. Jeg fik lavet en masse tasker, og forsøgte mig også med kurve og andet. Derudover lavede jeg også papirsflet som en aktivitet i SFOen (hvor jeg var i praktik), og det kunne de jo sagtens finde ud af! 🙂
JULI: Juli måned var en hård måned .. Jeg sagde farvel til min hund Nico, som jeg stadig savner helt så det nogle gange gør ondt. Men jeg ved han er et bedre sted, og det bliver jeg nødt til at tænke på! .. Derudover fik jeg gang i symaskinen og fik syet en brødkurv .. Og fik leget med gummi smykker og origami.
AUGUST: August måned. Jeg havde sommerferie her, og det betød at jeg havde tid til at lave en masse forskelligt. Det resulterede i at jeg forsøgte mig ud i noget hækleri – som jeg virkelig stadig synes er svært! Derudover fik jeg leget lidt videre med symaskinen, så dyrene fik nye ting til buret. Jeg fik også lavet en taske af anders and blade som jeg synes er super fed – og som blev solgt – så tror jeg skal igang igen!
SEPTEMBER: I september måned blev jeg lidt grebet af at male (igen .. synes det er lidt i perioder), og jeg fik lavet en masse forskellige ting. Nogle blev brugt som gave og andre blev solgt. Derudover fik jeg også leget lidt videre med hama perlerne, og lavede to lyrfadsting og en skål, som min mor fik .. Og selvfølgelig havde jeg gang i papirfletteriet.
OKTOBER: Det er utroligt .. Jeg synes ikke oktober måned ligger så langt væk, men jeg kan næsten ikke huske hvad der skete i den måned. Nåjo – 1. oktober var der ilderudstilling, hvor alle tre dyr fik hver en 4. plads! Det er jo super flot, især at ALLE mine fik noget når det var første gang de var med. I oktober måned blev jeg også ‘klar’ til at få lavet min MJ tattoo, nu venter jeg bare på den rette tatovør (og penge til den). Derudover havde jeg fødselsdag i oktober – og blev her 23 år!
NOVEMBER: Jeg fik malet et dyr mere til samlingen, og fik syet min første pude (nogensinde!), som pludselig formerede sig til to. Jeg indså i den proces, at det er umuligt at blive HELT tilfreds med hvordan firkanterne skal placeres. Derudover fik jeg i samråd med Daisy lavet en challenge til december måned.

 

DECEMBER: Jeg har ikke været super produktiv i december måned, fordi jeg sidder med den skide bachelor, som jo snart skal afleveres! .. men indimellem har da da været tid til lidt. Jeg fik hæklet mig et etui til min kalender, som jeg virkelig er SUPER stolt over! Jeg har en idé om at skulle lave en igen engang i andre farver .. Men nu må vi se. Derudover kunne jeg afsløre to malerier jeg har arbejdet på, som skulle være en julegave. Jeg håber virkelig modtageren blev glad for dem 🙂 .. og så fik jeg lavet negle. Jeg laver selv negle, og denne gang blev de lavet med glimmer tipper .. Det var der lige stemning for.

– Christina

3 tanker om "2011 – Et tilbageblik."

 1. Chal

  Det kan vi altid finde ud af 🙂 Det er ikke noget, du skal tænke på nu, for der er jo længe til. Men ville bare høre 🙂

  Svar
 2. Chal

  Jeg er faktisk helt vild med dine malerier, og hvis du er interesseret, kunne jeg godt tænke mig at bestille nogle til et kommende børneværelse 🙂 Dvs. det ikke er noget, der haster.

  Men hvad tror du, du vil have for at lave et par stykker? 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *