De 3 mest viste indlæg på min blog i 2011

Da jeg jo kun har haft bloggen i omkring 8 måneder, er det begrænset hvor mange jeg har lokket ind på min side, hehe. Men jeg har da lavet mig en top 3 over de indlæg med flest visninger i 2011:

På en førsteplads har vi mit indlæg omkring juleblogchallengen. Det var super lækkert at se sådan en stor opbakning på, hvor mange der egentlig ville være med! Jeg synes det er lidt sjovt at være med i sådan en challenge, for så er man lidt mere forpligtet (synes jeg) til at skulle skrive på bloggen hver dag.

På en andenplads er min første give away. Det var fedt, at folk ville være med der! Og jeg har faktisk allerede en give away mere i ærmet! Det var selvfølgelig ikke en super stor give away, men jeg tænkte faktisk at det var super lige her til nytår – så man kunne pynte sine negle inden.

På en tredjeplads var min DIY på kumihimo flet. Jeg er faktisk lidt overrasket over, at den er blevet set så mange gange. men det er super nemt, og det ser altid super godt ud, både som armbånde og som keyhangere m.m.

– Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *