Julebilleder af dyrene

Jeg havde fået en idé om at tage nogle flotte julebilleder af mine små bamser, mest fordi der faktisk var en billedkonkurrence med temaet jul på fantasy, som jeg VILLE vinde (men det gjorde jeg så ikke). .. Jeg fandt derfor en rød baggrund frem (okay, det var egentlig bare en dug), og så fandt jeg noget julepynt frem. Jeg havde en idé om at det bare var at placere dyrene og så tage nogle billeder … Men nej!

Mine møgdyr var absolut ikke med på idéen om, at der skulle tages billeder af dem – overhovedet! Tello lagde sig til en start til at sove, Rofus ville hellere æde pyntet og Mailo synes det var sjovere at kravle rundt UNDER dugen. Men ja, jeg fik taget nogle få, og I kan da lige se hvad det blev til … Som I kan se, at det ikke noget at råbe hurra over. Jeg håber at de næste år er mere med på ideen!

3 tanker om "Julebilleder af dyrene"

 1. Frøken Stubba

  Tanja: Er da glad for, at jeg kunne ændre dit syn på ilderen. Hehe. Jeg har sat mig for, at forsøge at tage flere (og forhåbentlig bedre) billeder af dyrene indenfor den nærmeste fremtid. Jeg fik jo et kamera(som jeg vidst også har nævnt et sted), så den skal jo bruges! Hehe. Og når det er det her regnvejr, gider jeg ikke udenfor med kameraet. Hehe.

  Lullesdrømme: Mange tak! Men det er da irriterende, når man lige har sat sig for at nu skal der tages billeder! :b hehe.

  Svar
 2. Tanja

  Normalt kan jeg ikke udstå dyr som dine. Men du har med dine billeder og fortællinger givet mig et helt andet syn på dem. Billederne er rigtig gode, selvom de ikke rigtigt ville samarbejde med dig 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *