EN MÅNED!!

Jeg vil bare fortælle jer, at jeg er færdig som pædagog studerende OM EN FREAKING MÅNED! Jeg synes det er helt surrealistisk at tænke på, at om præcis en måned – d. 26. januar – der har vi dimission, som jo er der vi får vores eksamensbevis og siger ‘farvel’. Wow .. Så er det bare at tænke i, hvad der så skal ske. Jeg skal have min mor, far, kæreste, bror og måske min bedstefar med ned til selve dimissionen, hvor jeg får mit bevis – og derefter sender jeg hele banden hjem igen, og fester med alle mine kære medstuderende, for det er jo også sidste aften vi er sammen (piv!).

Datoen for den sidste eksamen er også fastlagt, men det vil jeg ikke fortælle hvornår er – for jeg er SINDSSYG nervøs. Men selvfølgelig, skal jeg nok skrive om det hvis det går godt. Hehe.

2 tanker om "EN MÅNED!!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *