Min hæklede kalender.

Så blev jeg færdig med at hækle ‘min kalender’. Jeg har jo vist jer den før, men nu har den fået det sidste finish.


Og sådan her ser den ud bagfra. Hvor jeg bare har syet det lille hæklede stykke fast.

Nu er jeg ikke den store syer, men synes da jeg er sluppet godt fra det. Synes du ikke? ..
Hvis nu der er en der hæklet meget, som kunne give mig nogle fif med hvordan man skifter garn og hvordan man hæfter – så må du MEGET gerne skrive! Har brug for hjælp, for jeg gør det bare lidt tilfældigt. Hehe.
– Christina
(postet fra min iPhone)

4 tanker om "Min hæklede kalender."

 1. Stubba

  Basuna: Tak 🙂 .. Jeg synes faktisk også selv, at den er rigtig sød. Det er en som ingen andre har 😉 .. Faktisk så er farverne bare en rest jeg havde, men det er rigtigt .. De komplimentere hinanden super godt.

  Øv .. Jeg vil gerne 'lære' at gøre det rigtigt nemlig. Hehe.

  Svar
 2. Basuna

  Rigtig sød ide med en hæklet omslag, det gør kalenderen mere personlig og så er den rigtig fin.
  Dejlige farver du har brugt 🙂

  Desværre kan jeg ikk lige hjælpe dig med nogle hækle fif, for kan kan kun hækle ganske lidt 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *