Jeg vandt! =D

Jeg havde deltaget i Malene/Kreakrillers Give Away på hendes blog! Præmien var en super fed pude! Jeg havde egentlig tænkt ‘nåja. jeg kan da prøve at være med, men jeg vinder jo aldrig noget alligevel’. Men det passer jo åbenbart ikke, for jeg vandt! Jeg modtog den med posten i dag, og den er bare lige så flot som jeg havde forestillet mig og som billederne afslørede.

Der var lyserød bånd/snor om puden, og som en julegave var der en lille seddel, med en dejlig sød besked fra Malene.
Og nu har jeg fået puden over til de andre i sofaen og der passer den jo godt ind =D .. Selvfølgelig er det ikke de samme farver, som jeg allerede har i sofaen – men gør det noget?

3 tanker om "Jeg vandt! =D"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *