Det varmer!

Jeg havde aftalt med Daisy, at hun skulle sende mig nogle kaffeposer, når hun engang ville få samlet en ordentlig stak .. Og her den anden dag modtog jeg så en pakke fra hende. Jeg blev rigtig glad og flåede pakken op. Og oveni at jeg fik en maaaasse kaffeposer, fik jeg også en lille gave.

Jeg fik pulsvarmer af hende, og de er bare FANTASTISKE! .. Det er vildt sødt af hende at lave sådan nogle til mig. Jeg havde set hun havde lavet nogle på hendes gamle blog og havde sagt, at sådan nogle ville jeg gerne have – men havde da ikke troet at hun rent faktisk VILLE lave dem – så TAK DAISY! .. Og oveni at det var super sødt af hende at sidde og lave dem, så har hun også lavet dem i mine yndlingsfarver. Det er jo vildt! Taktaktak.

5 tanker om "Det varmer!"

  1. Camomilla

    Tak for dit besøg på bloggen forleden, tak for kommentaren og tak for at du har lyst til at følge med. Ja, jeg læser også til pædagog og sidder også midt i BA. Jeg må indrømme, jeg ser meget frem til at være godt igennem det – det er en lang og krævende proces. Held og lykke med din afslutning og glædelig jul. Kh Camilla / camomillas.blogspot.com

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *