Mit hækleprojekt

Så blev jeg færdig med mit hækleprojekt, som jeg snakkede om i dette indlæg. Jeg må indrømme, at selve ideen blev som jeg havde forestillet mig, men jeg kom bare til at lave den lidt for stor. Derudover er mine overlapninger af nye farver blevet grim. Det er super træls, så næste gang (for ja, jeg vil lave en ny …. engang) så skal den være ensfarvet, tror jeg. Derudover lavede jeg den af to gange – altså lavede begge sider og satte dem sammen bagefter. Det blev heller ikke helt som ønsker. Men hey! Det var første gang.

I kan se i kanterne, at den ikke er særlig flot. Øvøvøvøvøv! Men nu skal jeg have lavet en snor, og en trykknap, og så er den færdig. Ved ikke lige hvornår jeg får det lavet, men skal nok lave et indlæg, når den bliver færdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *