#1: Et kig hos ..

Link til bloggen
En beskrivelse af, hvem du er.
Som navnet på bloggen indikere, så hedder jeg Daisy. Jeg er mor til snart 6 skønne børn. Derudover har manden min og jeg er lille opdræt på det ultraskønne dyr, ilderen. Lige pt. har vi 9 af slagsen.
Hvad er grunden til at du blogger?
Jeg blogger for at få lov til at vise de ting jeg laver (når tiden er til det). Jeg kunne vise det hele frem på forummer, men synes det er rart at have en lille ‘dagbog’, hvor man kan smide billeder/tekst ind, når man har lyst. Når man blogger, ved man også, at det jo ikke er sikkert at nogle svarer, hvor man på et forum næsten forventer, at folk lige ligger en kommentar, når de har været inde og kigge i ens indlæg. Jeg elsker friheden ved at blogge, for her må jeg, hvad jeg vil.
Hvad er det bedste ved at blogge?
Det bedste ved at blogge er, at man kan komme ud i den vide verden med de forskellige ting man skriver/lægger på sin blog. Også folk der ikke lige bor rundt om hjørnet, kan følge lidt med i hvordan det går og hvad man nu har fundet på af små idéer.
Hvad blogger du mest om?
Det jeg blogger mest om, er om de kreative ting jeg får lavet. Jeg elsker at sy, strikke, bage, lave papirklip, kort og meget mere, og disse ting viser jeg gerne frem på bloggen.
Særlige kendetegn ved din blog
Indtil videre får jeg ikke blogget om så meget, udover de kreative ting jeg har lavet. Bloggen er dog stadig ret ny, og jeg håber da, at jeg bliver bedre til at smide indlæg derind med tiden.
Hvad vil du gerne have, at din blog bliver husket for?
Da der endnu ikke er så meget gang i bloggen, er det lidt svært at skrive, hvad jeg ønsker folk skal huske bloggen for. Men jeg håber da, at folk kommer tilbage og læser med, fordi de synes de kan bruge bare lidt af de ting jeg ligger derind.
 
/ Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *