Blogudfordring # 16 & 17.

Ja, jeg glemte at skrive indlægget igår, så i får lige en kombineret en idag 🙂 ..

Blogudfordring # 16: Dit største ønske.

Hmm. Mit aller største ønske .. Det må være at jeg får tabt mig de 15-20kg, så jeg kan blive opereret. Det er virkelig noget jeg gerne vil! Og jeg er igang og kæmper – men det er jo sindssygt svært, når man er så glad for mad som jeg er. Men jeg har lavet en aftale med min bedste veninde, at hvis jeg har tabt mig 10kg inden maj måned, så tager vi en tøsetur til KBH! Det er da en gulerod der vil noget =) .. Det er faktisk mit nytårsforsæt, at jeg vil have tabt mig i 2012 – og da rigtig gerne få min operation.

Blogudfordring # 17: Julegaveønsker.

Jeg har jo mine gave ønsker her på bloggen, så det er vidst nemmest bare at henvise til den. Hehe. Jeg lavede listen til min fødselsdag, da jeg skulle skrive en liste og tænkte at derinde blev den automatisk opdateret! ..
Af nyere ting, der er kommet på listen, er bl.a. vores menu glas. Vi har 8 nu, men det kunne bare være lækkert at man havde 12 af alle ting. Jeg ønsker mig derudover også Vampire Diaries både bøger og blu ray. Jeg købte de første 4 bøger, men det tog mig en uge at læse – så nu mangler jeg de 3 sidste. Hehe.

2 tanker om "Blogudfordring # 16 & 17."

  1. Stubba

    Danagonia: Jeg tager gladeligt imod alt hvad der er 🙂 .. Faktisk er det mest til sådan noget snack noget .. Jeg vil gerne have noget at 'guffe' med. Hehe. Men ja, hvis du vil dele nogle af dine 'yndlings opskrifter' .. Så vil jeg meget gerne prøve 🙂 .. du man maile mig dem, hvis det er (crsd1988@gmail.com)

    Svar
  2. Danagonia

    Åh, hvor jeg kender det med de dumme kilo. Vi har tabt os 20kilo herhjemme på 3 måneder. Vi skal så tabe meget mere før vi er i mål, men det skal nok komme. Jeg har skiftet alt brød ud, med nøglehulsmærket brød, og så spiser vi rigtig meget frosent kyllinge bryst, fordi det nemt kan tøes op i ovnen. Jeg har også bagt sukker og fedtfri kage, og faktisk synes jeg ikke vi mangler noget. Hvis du mangler inspiration til opskrifter må du endelig sige til. Jeg har rigtig mange sunde “fast food” opskrifter, for jeg har ikke en time hver dag, til madlavning.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *