Min første Give Away!

TADAAAA! Her kommer min første Give Away. Det er bare en lille en, da jeg ikke kunne blive helt enig med mig selv om hvad den skulle indeholde. (Det må jo bare betyde, at jeg må lave en på et senere tidspunkt også. Hehe.)

Ja. I får et lille negle-kit. Det indeholder en blank top coat, som tørre hurtigt og som binder stenene godt på. Så er der cirka 1000 runde rhinsten i forskellige farver – og til at placere disse sten, får I selvfølgelig også en pind med, som har en spidst ende der gør at det bliver nemt at sætte stenene på.
Reglerne er simple:
1 lod: Bliv fast læser og efterlade en kommentar herunder.
1 lod: Link til min give away på din blog (brug gerne billedet ovenover) – husk at linke dertil i din kommentar.
1 lod: Synes godt om Frk stubbas facebook side.
1 lod: Følge mig på BlogLovin’.
Det betyder at man alt i alt kan modtage 4 lodder!
Husk at kommenter indlægget og skriv hvor mange lodder du deltager med 🙂
Jeg vil trække vinderen d. 19. december, klokken 20.00!
 
/ Christina

23 tanker om "Min første Give Away!"

 1. Basuna

  Uhh den vil jeg gerne vinde 🙂
  Jeg nupper lige 4 lodder….
  Jeg er blevet fast læser, syntes godt om på fjæsbogen, følger dig via bloglovin og har linket til din GiveAway på min blog 🙂
  Vuuup vuuup God søndag

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *