NOOO !!

Jeg ved ikke hvad jeg trykkede på – men et eller andet må jeg have trykket på, så nu følger jeg INGEN mere!! Jeg arbejder på at følge en masse igen, men det tager jo tid. Og jeg kan jo ikke huske halvdelen af dem jeg fulgte .. Så hvis du har lagt mærke til at jeg pludselig ikke følger dig mere, så er det ALTSÅ IKKE MED VILJE!

.. Så hvis du synes jeg skal følge din blog, så skriv lige dit link i en kommentar 🙂 .. Så skal jeg nok følge.
På forhånd undskyld!
/ Christina

11 tanker om "NOOO !!"

  1. Stubba

    Tanja: Åh. Sådan har jeg ikke forstået det. Havde forstået det sådan, at det kun var dem der benyttede sig af “faste læsere” fra google på andre blogs end blogspot. Hmm. Må vi nok lige undersøge. hehe.

    Svar
  2. Stubba

    Tina Westergaard: Selvfølgelig har jeg lyst! 🙂 .. Jeg ved virkelig ikke hvad der skete, det er bare super træls! Men jeg er fast læser hos dig igen nu 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *