Blogudfordring #7: Vis os dit hjem.

Jeg glemte igår at poste den 7ende blogudfordring – så den får I nu! Sorry.

Men idag skal vi vise vores hjem. Jeg kiggede lidt rundt på min blog – og det har jeg faktisk aldrig gjort før? Hm. Så er det vidst også på tide. Jeg er først nu begyndt at føle mig ‘hjemme’ (og vi har altså boet her i over 1 år – faktisk nærmere 1½ år). Der er selvfølgelig nogle ting jeg gerne vil ændre, men sådan alt i alt .. Så er jeg faktisk godt nok tilfreds. Jeg har taget billeder af lidt af hvert, såå .. Værsgo:

Soveværelset: Ja selvfølgelig står vores seng i soveværelset, hehe. Vi har også ‘kontor’ i vores soveværelse, hvor kærestens stationære computer (desværre) står – desværre fordi han larmer når jeg vil sove xD .. Jeg har en af mine elskede MJ plader hængende og skal faktisk have en mere op, så snart jeg får købt en ramme til det. Planen er, at jeg skal have alle pladerne – så hvis du vil sælge, er jeg MEGET interesseret!

Køkken: Vi har et meget lille køkken, men der er da lige plads til at vi kan spise derude. Selvom køkkenet er så lille, så er der faktisk super mange skabe og maasser af plads til vores ting. Derudover bliver køkkenet brugt som bur til dyrene (derfor der er en kurv i hjørnet med tæpper). Dyrene er derude om natten og når vi ikke er hjemme, for så har de da lidt mere plads at købe på end i deres ‘rigtige’ bur.

Stuen: Her har vi så vores TV. Hehe. Jeg ved egentlig ikke hvorfor det billede lige skulle med, men det skulle det altså. Uret ovenover (maleriet) er det ur jeg engang malede. 

Stuen: Jeps. Her er vores forholdsvis nye sofa og stol. Sofaen har jeg omtalt før på bloggen, da jeg jo fik den af mine forældre i fødselsdagsgave i år. Så har vi stolen som mine forældre ville SMIDE UD!? Hvad giver I mig – så den blev jeg nødt til at have! Puderne som jeg har lavet har også sin faste plads i hjørnet i sofaen. Og så lamperne der er over bordet – eller, som burde være over bordet, men som slet ikke passer over – skal vi have skiftet ud til noget der giver mere lys.

Stuen: (Ja, vi har en rimelig stor stue. Hehe) .. Vores spisebord. Egentlig bliver det mest brugt som mit kreabord – hvilket jo er lidt træls, for så skal jeg rydde op efter mig selv hver gang. Men det er det eneste sted i lejligheden, hvor der er plads til at jeg kan udfolde mig – så sådan må det blive. 
 
Det var så mit hjem. Vi har ikke så mange farver, men det skyldes at der hvor farverne er er i pyntetingene, og de er jo pakket væk lige nu så der er plads til julepyntet. Hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *