Nye negle.

Så fik jeg lavet mine negle! Jeg har førhen selv lavet akrylnegle, men da jeg ikke kunne finde en lak der ikke gjorde neglene gule (uden den kostede en formue) valgte jeg at droppe det. Indtil jeg for noget tid siden fik lyst til at få ‘lange’ negle igen! Så derfor skulle jeg igang. Men denne gang ville jeg prøve gele negle istedet for akryl. (jeg har arbejdet med gele før, men synes ikke det bandt ordentlig på neglene).

Så nu har jeg købt gele til det (for alt det andet havde jeg) .. Og så var det jo bare at komme igang!
Jeg har valgt at komme glimmer på tipperne for at gøre noget andet end bare de almindelige hvide tipper – og jeg synes faktisk resultatet er blevet rigtigt fint. Jeg tager lige nogle – bedre – billeder, når de har ‘lagt’ sig.
Jeg ved godt, at der er lak udenfor neglene – men det forsvinder i morgen i bruseren 🙂 .. For så løsner det sig selv, og så kommer jeg ikke til at fjerne noget af det PÅ neglene. Og så håber jeg altså på at den tørre ordentlig den topcoat jeg har på – jeg synes den virker lidt fedtet :s .. Og så tænker i sikkert også, at det ligner at tipperne ikke er lige lange – og det er simpelthen fordi jeg har en kant på bagsiden af tipperne som altid flugter mine egne negle, og mine egne negle havde jeg ikke filet lige langt ned inden. Så det er min egen fejl – men selvfølgelig ikke optimalt.

2 tanker om "Nye negle."

  1. Stubba

    Heidi: Uh, hvis du er uddannet – så kan du jo se alle mine fejl. Hehe. Jeg synes faktisk også at gelen var dejligere at arbejde med, end det jeg har prøvet med akryl. Det er som om at akrylen tørre rigtig hurtigt og så bliver neglene ujævne. Men nu du er uddannet, har du så nogle fif jeg skal huske? 🙂 .. Jamen, hvorfor har du ikke fine negle mere? 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *