Bunker af tøj ..

Kender I det, at når man skal i byen eller sådan noget, så kan man bare ikke finde noget tøj man vil have på? Og man er faktisk overbevist om at man slet ikke har noget tøj? .. Sådan har jeg det cirka hver morgen! I dag besluttede jeg mig så for, at der skulle ryddes op i tøjet for at se hvad jeg egentlig har (og for at kunne få smidt noget af det ud, og flytte det over i et andet skab).Og OH MY GOD! .. Jeg har jo faktisk ret meget tøj, haha. At jeg så ikke gider  bruge halvdelen er jo så en anden sag.

Som I kan se på billederne har jeg faktisk fyldt hele soveværelset med tøj. Puha. Og jeg tror faktisk at halvdelen ryger, så jeg kan få noget nyt ind!

2 tanker om "Bunker af tøj .."

 1. Stubba

  Irene: Det er et håbløst projekt. Hehe. Men det skal jo gøres 🙁 .. Fik smidt tøj ud der fyldte 4 sorte sække, så der var jo en DEL vi ikke brugte.

  Uuuuh! Jeps, jeg laver give awayen i morgen. Skal lige have taget billeder af det og sådan 🙂

  Svar
 2. Irene

  Noget af det der er på min to-do liste, når jeg får juleferie…

  SÅ skal du have gang i en giveaway 😀 Har lige meldt mg som fast læser, så du nu har 30 =)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *