Så er der pladser til DIU!

Jeps. Jeg modtog en mail i går aftes om, at jeg havde fået mine 3 ønskede pladser til DIU (Dansk Ilderudstilling). Det bliver den 2. udstilling dyrene skal på, og igen er jeg spændt på hvordan det vil gå. Sidste gang var jeg jo selv arrangør, så der var tingene lidt anerledes – men jeg håber bare, at de er trætte hele dagen som sidst. For det var da UTROLIGT nemt! Udstillingen sker d. 11 februar i Hammerum Hallen (der hvor vi også holdte vores udstilling).

Men der kommer nok flere indlæg omkring udstillingen 🙂 – for jeg glæder mig rigtig meget! Det bliver fedt at se om dyrene kan vinde noget, selvom det nu mest er for hyggen at jeg tager med. For bare fordi de alle 3 stak af med 4. pladser sidste gang, er jo ikke ens betydning med at de kan vinde noget – overhovedet – her. Hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *