IKEA TUR!

Jeps, jeg var på tur til IKEA idag med en af mine bedste veninder, og det var bare suuper hyggeligt! Det er altid godt lige at få snakket lidt om løst og fast. Efter en laaang tur derop, hvor vi holdte i kø i en halv time (Zzzzz) nåede vi endelig IKEA i Århus. og traditionen tro, fik vi vadet butikken tynd – 2 gange!

Her er hvad jeg fik købt idag:

Fra en ende af:
 • Jeg købte 3 stager, som jeg bare er HELT forelskede i (veninden købte dem også). Jeg har desværre ikke rigtig plads til dem før julepyntet kommer væk, øvøv.
 • Så købte jeg 2 dækkeservietter. Jeg synes de var rigtig fine og tænkte at de ville passe perfekt ud i køkkenet – og det gør de jo!
 • Jeg købte også kroge, som kan hænge på døren. Idéen er egentlig at de skal hænge i soveværelset på skabene, til Claus’ arbejdstøj osv.
 • Så købte jeg to skåle til køkkenet – til 29kr for 2! Det var jo næsten for billigt til at jeg kunne tro på det – men det var sådan nogle jeg var på jagt efter, så det er super! Jeg var nemlig træt af at vi kun havde 1 stor skål.
 • Så købte jeg to flasker. Planen er at de skal være fyldte med vand og være i køleskabet, men har også tænkt at man jo sagtens kunne bruge dem til vase til enkelte blomster.
 • Jeg købte også de her 6 juleglas … Jeg er i tvivl om jeg skal bruge dem som drikkeglas, eller som glas til fyrfadslys. Hm. Umiddelbart tror jeg det bliver til fyrfadslys, men nu må vi se.
 • Og så fik jeg købt mig en Orchide – til 19kr! Og så er den hvid (eller er det hvid?), som er den farve jeg bedst kan lide. Jeg ville også have købt en til min mor, men de andre var visne og sådan .. Så droppede det.

3 tanker om "IKEA TUR!"

 1. Jenina

  Ihh er helt vild med dækkeservietterne 😀 Vil også selv gerne have flaskerne til vand i køleskabet, super smart 😀

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *