Blogudfordring #5: Noget du har bagt.

Ja, idag skulle man vi se noget man har bagt. Jeg har desværre ikke bagt idag, da jeg jo har været i ikea .. Men jeg bagte i weekenden. Jeg lavede et forsøg på finskbrød, vi havde dog ikke mandler eller sukker til at komme ovenpå så det blev bare kanel og sukker. Desværre er de bare blevet ret tørre.

Opskriften får i da også lige – det kan jo være i kan gøre det bedre end os (og mindre tørre).
  • 250g hvedemel
  • 200g smør
  • 60g sukker
Ældt dejen godt sammen og sæt det køligt i 15min. Tril dejen til stænger med 2½ cms tykkelse (i diameter). Tryk dem flade og skær stængerne i 3-4 cm lange stykker. Pensl med sammenpisket æg og dyb dem med fx hakkede mandler, eller andet. Bag kagerne ved 200grader øverst i ovnen i ca. 10 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *